Espais per a entitats que organitzen sessions formatives i informatives per a famílies amb responsabilitats de cura d’infants i els volen ajudar a participar oferint un servei de cura d’infants in situ.

Espais de cura d’infants per a esdeveniments

També per administracions que organitzen reunions, consells de barri, sessions participatives o informatives, i col·lectius que organitzen assemblees, reunions, sessions participatives, etc; i que volen facilitar la conciliació familiar de les persones.

El nostre acompanyament es basa en l’escolta de les necessitats dels infants, i el fem des d’una mirada no sexista, respectuosa i empàtica, amb espais per al joc lliure.

Ens ocupem de:

Acompanyar les criatures adequadament

El client ha de proveir una sala segura on les criatures petites es puguin moure al terra en seguretat i on hi hagin també cadires i taules per les criatures més grans.

Atenció de les necessitats de la llar

Organitzar l’espai en diferents racons de joc lliure, amb material adaptat a les diferents edats.

Característiques del servei:

L’espai no està pensat per a criatures de menys de dos anys.

Proposem una ràtio baixa, una persona cuidadora per 7 infants, i sempre dues cuidadores per espai, per què pensem que així podem atendre individualment a les criatures, que estaran en un espai desconegut i necessitaran sentir-se segures.

Treballem en xarxa amb altres entitats especialitzades com El Petit Molinet, criança comunitària, la PEPI, Tata Inti, etc.

Han confiat amb nosaltres la Cooperativa l’Etnogràfica, el districte de Sants Montjuïc i el servei de democràcia activa de l’Ajuntament de Barcelona.

Condicions del servei:

  • A partir de dues hores.
  • Poden ser per espais puntuals, setmanals, mensuals o regulars.

Estàs interessat/da? Parlem!