Expertes en la cura i

el benestar de la comunitat.

Associació de dones 

Qui som

Més que Cures es una associació de dones nascuda el 2018 al barri del Poble Sec de Barcelona.

Som expertes en la cura i el benestar de la comunitat i ens organitzem per ferir serveis de cures a domicili per millorar el dia a dia de les persones i la seva qualitat de vida.

També fem serveis de cura d’infants i de neteja de domicilis, locals, escaleras i oficines.

MOLT A PROP TEU

A Barcelona

Oferim serveis a tota la ciutat de Barcelona y als municipis veïns de la seva zona metropolitana.

Associació de dones 

Juntes per la dignitat

Treballem des del respecte, la professionalitat, la responsabilitat i la il·lusió, buscant la dignitat de les persones usuàries dels serveis i de nosaltres mateixes com a treballadores.

Iniciativa social i solidària

Benestar als usuaris i a les cuidadores

Tenim clar que es poden crear models alternatius de provisió de cures que proporcionen benestar i qualitat de vida, tant a les usuàries com a les treballadores i a les famílies.

Ho fem des del valor social, com a iniciativa d’Economia Social i Solidària, per oferir un servei i una atenció humana i propera, centrada en les necessitats de les persones i lliure d’afany de lucre, i alhora, generem ocupació de qualitat.

Més que Cures contractem a les persones cuidadores; n’assegurem els seus drets socials, gestionem les baixes i períodes de vacances, i cobrim les substitucions, garantint la continuïtat d’un servei professional i de qualitat.

Fem possible que les persones cuidadores, majoritàriament dones en rics de vulnerabilitat, puguin realitzar la seva tasca dignament, garantint els seus drets socials i laborals.

Ens organitzem de manera democràtica i som part de l’associació CooperaSec, la xarxa d’Economia Social i Solidària al Poble Sec.